Най-приказното време от годината вече е тук!

Декември е приказен месец. Има нещо красиво в зимната романтика на последния месец в годината. И докато изпращаме 2021-ва година, която беше тежка в много различни аспекти, то е добре да се замислим за доброто, което ни се е случило в нея. Всички малки поводи за усмивка, всички прекрасни неща и приятни моменти, които сме преживели за изминалите дванадесет месеца. Една равносметка на доброто в живота ни, за което да сме благодарни!

Подаръци ще има за всички от сърце! Всяка поръчка на стойност над 40 лв. получава Коледен подарък на стойност до 36.90 лв.

Подарък Кърпа за лице с лого

Направи поръчка на избрани от теб продукти на стойност над 40 лв. и ще получиш Коледен подарък от нас! Бяла хавлиена кърпа за лице изработена от 100% памук с избродирано лого. Защото е важно да поддържаме хигиената на лицето си в отлично състояние!

Подарък Масажен камък

Направи поръчка на избрани от теб продукти на стойност над 50 лв. и ще получиш Коледен подарък от нас! Масажен камък Гуа Ша с който можеш да правиш както лицев, така и телесен масаж! Избери между камък от нефрит или розов кварц.

Подарък Ролер за лице

Направи поръчка на избрани от теб продукти на стойност над 70 лв. и ще получиш Коледен подарък от нас! Ролер за лице, с който ще стимулираш лимфния дренаж, кръвообращението и обновяването на клетките. Масажът още ще намали подпухването, тъмните кръгове под очите и ще изглади фините линии и бръчки! Избери между ролер от нефрит или розов кварц.

Подарък комплект Ролер и масажен камък Гуа Ша

Направи поръчка на избрани от теб продукти на стойност над 120 лв. и ще получиш Коледен подарък от нас! Невероятен комплект съдържащ Ролер за лице и Масажен камък Гуа Ша в красива бяла кутия с магнитен капак. Уникален подарък за теб или твой близък! Избери между камък от нефрит или розов кварц.

Все още се чудите и не сте измислили подарък, а времето напредва… Вземете Ваучер за подарък на избрана от вас стойност и оставете получателя му да избере от какво има нужда!

Оценете тази страница