Сквалан + Хиалуронова киселина = двойно повече за твоята кожа

Хиалуроновата киселина е известна с благоприятното си действие за кожата. А знаете ли че можете лесно да увеличите многократно нейната ефективност? Тайната се крие в съставката Сквалан. Разберете какво ще получи вашата кожа, използвайки тези две съкровища в комбинация!

СКВАЛАН

Скваланът е познат със свойството си да се грижи за кожата в дълбоките слоеве на клетките ни. Естествен хидратант, който е част от тялото ни.  Идентичен е със себума на кожата и неговата функция. Хидратация, противо стареене, антиоксидантен ефект, борба с акне – това са само част от действията на сквалана. Той има супер способността да си партнира с хиалуроновата киселина, за да заключва хидратацията и младостта на кожата.  Идентичен със кожата ни той се отразява благоприятно на всеки тип. Скваланът е некомедогенен и подходящ за употреба от всички типове кожа. Но същото така крие в себе си още много тайни съкровища, с които искаме да ви запознаем.

ХИАЛУРОНОВА КИСЕЛИНА

Хиалуроновата киселина е позната със свойството си да задържа вода 1000 пъти над собственото си тегло. Тя има изпълваща клетките сила, която не само хидратира, но и държи кожата по-млада. Има изключително важно свойство да свързва големи водни молекули, като така подсигурява гладкостта на кожата и нейната добра хидратация. Изключително полезна за всички типове кожа, дори и за чувствителната и податлива на несъвършенства. Това се дължи най-вече на нейните успокояващите и хидратиращи свойства. Установено е, че хиалуроновата киселина повишава нивата на хидратация на кожата с 96% и нейната еластичност с  55%.

СКВАЛАН

Скваланът е познат със свойството си да се грижи за кожата в дълбоките слоеве на клетките ни. Естествен хидратант, който е част от тялото ни.  Идентични със себума на кожата и неговата функция е на много нива. Хидратация, противо стареене, аксидантен ефект, борба с акне и като цяло подобрява състоянието на кожата. Има супер способността да си партнира с хиалуроновата киселина, за да заключва хидратацията и младостта на кожата.  Идентичен със кожата ни той се отразява благоприятно на всеки тип. Скваланът е некомедогенен и подходящ за употреба от всички типове кожа. Но същото така крие в себе си още много тайни съкровища, с които искаме да ви запознаем.

ХИАЛУРОНОВА КИСЕЛИНА

Хиалуроновата киселина е позната със свойството си да задържа вода 1000 пъти над собственото си тегло. Тя има изпълваща клетките сила, която не само хидратира, но и държи кожата по-млада. Има изключително важно свойство да свързва големи водни молекули, като така подсигурява гладкостта на кожата и нейната добра хидратация. Изключително полезна за всички типове кожа, дори и за чувствителната и податлива на несъвършенства. Това се дължи най-вече на нейните успокояващите и хидратиращи свойства. Установено е, че хиалуроновата киселина повишава нивата на хидратация на кожата с 96% и нейната еластичност с  55%.

Сквалан или хиалуронова киселина: коя е по-добрата съставка? Отговорът е и двете! Отговорът е Biobaza Beauty

За разлика от традиционните кремове с хиалуронова киселина, които предлагат само повърхностна хидратация, формулата на кремовете Biobaza Beauty е създадена с двуфункционален подход: сквалан + хиалуронова киселина. Комбинацията от двете съставки има мощен ефект върху всички слоеве на кожата, като допринася за пълноценна и дълбока хидратация и подобряване на общото състоянието на кожата.

Хидратиращ крем за комбинирана и мазна кожа Biobaza Beauty

Хидратиращият крем за мазна и комбинирана кожа Biobaza Beauty възстановява, задържа влагата и регенерира кожните клетки. Благодарение на комплекса от хиалуронова киселина и сквалан възобновява водния баланс на твоята кожа, като осигурява моментална и продължителна хидратация. Абсорбира бързо и не оставя мазни следи. Екстрактът от зелен чай има силно антисептично и антибактериално действие. Той успокоява и лекува увредената кожа, нормализира обмяната на веществата в тъканите и елиминира прекомерното омазняване.

Хидратиращ серум за лице с хиалуронова киселина Biobaza Beauty

Хидратиращият серум за лице Biobaza Beauty съдържа хиалуронова киселина, която възстановява влагата на кожата, нейната еластичност и се бори с появата на фини бръчки. Комбинацията от алое вера, пантенол и зелен чай овлажняват и омекотява кожата, без да запушват порите. Осигурява на кожата количеството вода, от което тя се нуждае ежедневно, като същевременно стимулира естествените й механизми за хидратация. Прониква бързо в кожата заради леката си текстура и започва да действа незабавно без да оставя чувство за омазняване и тежест.

Anti age крем за лице против бръчки Biobaza Beauty

Anti Age крем Biobaza Beauty подобрява еластичността и стяга кожата. Съдържа двойно хидратиращата формула от сквалан (извлечен от маслина) и хиалуронова киселина. Също така и точните натурални съставки за видимо по-млада и сияйна кожа – масло от грозде, авокадо, какао, безсмъртниче и вечерна иглика.  Безсмъртничето притежава мощни противостареещи свойства. Освен, че подпомага естествената регенерация на епидермиса. В безсмъртничето се откриват и голямо количество антиоксиданти, които предпазват от вредното влияние на оксидативния стрес (причинено от UV лъчи, замърсявания, стрес, цигарен дим и др.).

Anti age серум против бръчки Biobaza Beauty

Anti Age серум за лице Biobaza Beauty работи в дълбочина, за да заключи влагата като забавя признаците на стареене. Ускорява регенерацията на кожата, изглажда бръчките и подобрява еластичността. Комплексна формула от 4те най-силни антиейдж натурални съставки със силно антиоксидантно  и противо стареещо действие – сквалан, безсмъртниче, авокато и масло от гроздови семена. Скваланът възстановява липидната кожна бариера, борейки се с образуването на бръчки по лицето.

Подхранващ крем за суха и чувствителна кожа Biobaza Beauty

Кремът за суха и чувствителна кожа Biobaza Beauty съдържа в себе си комбинация от Хиалуронова киселина и СКВАЛАН, които работят заедно на двете нива на кожния слой и задържат влагата. Възстановява кожата и премахва дискомфорта и раздразненията благодарение на натуралните масла от авокадо, грозде, макадамия и жожоба. Подобрява регенеративната способност на кожата и предпазва от прекомерно изсушаване и преждевременно стареене.

Комбинирайки Сквалан и Хиалуронова киселина, наблюдаваме следните ефекти върху кожата на лицето ни:

ПОЧИСТВАНЕ НА КОЖАТА

Ключът към правилната грижа за лицето ни започва козметиката за премахване на замърсяванията и грима.  Дори и да не използваме ежедневно грим, не бива да се заблуждаваме, че кожата не се замърсява и няма нужда от почистване. Върху чиста кожа всяка съставка действа оптимално. Околната среда е достатъчно замърсена, особено в големите градове, а освен това самият епидермис се омазнява, отделя мъртви клетки и порите се запушват.

Мицеларна вода с хиалуронова киселина и лайка Biobaza

Мицеларна вода с хиалуронова киселина и невен Biobaza

Почистващо мляко с хиалуронова киселина и безсмъртниче Biobaza

Оценете тази страница