ДАЙ ЗЕЛЕНА СВЕТЛИНА НА СВОЯТА КРАСОТА

Verde Mi Vida… или Зеленият ми живот… или пък просто обичам се и искам най-доброто за себе си! Това е нашето вдъхновение.

Козметиката е едно от нещата, които използваме ежедневно. А обръщаме ли достатъчно внимание на нейния състав? Индустрията за красота все още пази своите не толкова красиви тайни за вредните съставки, вложени в любимите ни козметични продукти. Доста често “натурално” е просто зелен етикет, поставен с маркетингова цел.

Всеки един от нас си е задавал въпроса – “А какво мога да направя?” Повярвайте ни можете да направите много с подходящите продукти и достъпна информация, така лесно ще да си осигурите по – добро здраве и красота. С тази идея екипът ни създаде Verde Mi Vida – мястото, което дава зелена светлина на природните богатства.

Ще бъдем твой приятел и ще подбираме за теб натурална козметика от доказани производители, която ще ти помага не само да изглеждаш красива, но и да се чувстваш прекрасно!

Мястото, което цени природата и дава зелена светлина на натуралната грижа.

НАТУРАЛНИ ПРОДУКТИ
ГАРАНЦИЯ ЗА КАЧЕСТВО
БЕЗ ТЕСТ ВЪРХУ ЖИВОТНИ
ДОСТЪПНИ ЦЕНИ

Тайните на натуралната козметика Biobaza

Клиентите за нас:

Супер много се радвам, че попаднах на този сайт. Обслужването беше перфектно, продуктите дойдоха много бързо, а качеството им е страхотно.
Людмила Иванова
Прекрасни натурални продукти, на страхотни цени. Много приятно съм изненадана от всички продукти, които пробвах!
Анита Йорданова
Свежестта отвътре, личи отвън!!! Страхотни продукти, които не бях срещала на БГ пазара. Поздравления и чакам още нови придобивки от вас.
Йоана Андреева
Меню