Full 2

Ние сме Verde Mi Vida – най-бързо развиващият се онлайн магазин за натурална козметика.

Вдъхновени от чудните свойства на природните съставки, подбрахме за вас само продукти с висококачествени натурални масла и растителни суровини. Техният ефект се отразява както на вас самите, така и на околната среда. Водени от максимата, че натуралното не е просто едно зелено етикетче,  създадохме мястото, което цени истински натуралната козметика и подбира за вас само най-чистите продукти.

За последните пет години спечелихме доверието на над 100 000+ доволни клиенти, за които грижата за красотата, здравето и околната среда е от първостепенно значение. Обогатявайки непрекъснато продуктите, които ще откриете при нас, следваме последните тенденции в красотата и природосъобразния начин на живот.  За нас е важно да ви предложим ефикасна натурална козметика, която отговаря на Европейските стандарти за качество. Защото тя не отстъпва по нищо на химическите, синтетични козметични продукти. Точно обратното!  От кремове за лице и почистващи продукти, шампоани, козметика за грижа на тялото – до широка гама от специализирани серии – козметика за бременни, детска козметика и дори натурални препарати за почистване на дома  – тук ще намерите всичко, от което се нуждаете!

Тестваме лично всеки един от продуктите, които предлагаме и познаваме полезните свойства на всяка една съставка, вложена в тях.  Доверяваме се и избираме само производители, които гарантират за качеството, производствения процес и притежават необходимите сертификати.  Стараем се всяко индивидуално запитване и всяка доставка да отговарят на вашите специфични нужди в максимално кратките срокове. И не на последно място – винаги сме готови да ви съдействаме при избора на най-точния продукт за вашата кожа и нейните нужди.

Можете да ни откриете онлайн 24 часа, 7 дни в седмицата и да получите отговор на всяко ваше запитване. Защото вие сте важните, вашето удовлетворение и радостта ви да намерите именно вашият продукт – Това сме НИЕ.

Как избираме продуктите, които да ви представим и защо смятаме, че те заслужават както нашето, така и вашето внимание:

  • Винаги обстойно преглеждаме съдържанието на всеки един продукт. Доверяваме се само на тези, които изобилстват от растителни съставки и имат над 95% натурален състав.
  • Внимателно тестваме всеки продукт лично и избираме само тези, в чиито качества наистина вярваме. По този начин винаги можем да сме ви полезни и да ви дадем съвет
  • Стремим се винаги нашите продукти да отговарят на най-доброто съотношение цена/качество. 
  • Работим само с доказани производители, които гарантират за производствените процеси, доставчиците на суровини и контрола върху качеството

Колко е лесно пазаруването във Verde Mi Vida и колко бързо ще получите своята поръчка

  • Всички продукти са налични в нашия склад – вашата поръчка ще бъде обработена и изпратена в деня на получаването й. Разбира се съобразяваме се с почивните дни и празниците.
  • Работим с експресните доставки на куриерските фирми – това означава, че след като предадем пратката на куриерите – тя ще е при вас на следващия работен ден.
  • Винаги старателно опаковаме продуктите, за да сме сигурни, че ще пристигнат в безупречния си вид при вас.
  • Можете да разчитате на нас при всеки въпрос или нужда от съвет. Ние сме на линия по всяко време на деня и се стараем да осигурим бърз, адекватен и съобразен с нуждите ви отговор.

БИОБАЗА – натурална козметика, създадена от фармацевти

Verde Mi Vida е ексклузивен партньор на хърватската марка натурална козметика Biobaza.

Марката Biobaza е създадена и произведена с внимание и любов към природата от специалисти във фармацевтичната индустрия.

Продуктите Biobaza са особено подходящи за хора с чувствителна кожа, защото са без консерванти, без оцветители, без SLS, без парабени, без алергени, без изкуствени аромати (парфюми).

Козметиката Biobaza е с натурален състав и е тествана дерматологично и клинично.

Мястото, което цени природата и дава зелена светлина на натуралната грижа.

НАТУРАЛНИ ПРОДУКТИ
ГАРАНЦИЯ ЗА КАЧЕСТВО
БЕЗ ТЕСТ ВЪРХУ ЖИВОТНИ
ДОСТЪПНИ ЦЕНИ

Вие и Verde Mi Vida

Във Verde Mi Vida вярваме в здравата кожа. А за нас това означава да слушаме желанията й. Вашата кожа ще ви каже от какво има нужда, а ние ще ви помогнем да изберете най-доброто.

Оценете тази страница