БИОБАЗА - натурална козметика, създадена от фармацевти

BIOBAZA е създадена и разработена от фирма Magdis, основана през 1993 г. от фармацевта Srećko Gross, бивш експерт в Pliva, с дългогодишен опит в производството на фармацевтични продукти. През годините Magdis се оформя като доставчик на премиум производствени услуги за хранителни и козметични продукти. В допълнение към производството, компанията непрекъснато се занимава с проучване и разработка на нови продукти.

Освен това, Magdis d.o.o. се занимава с производството на фармацевтични и медицински суровини, както и с крайните продукти и има процъфтяващ сегмент от фармацевтичното инженерство. Magdis непрекъснато инвестира в научноизследователска и развиваща се дейност, както и в изграждането на модерна производствена база. Полагат се и големи усилия в системата за контрол и качество, в съответствие със строгите фармацевтични принципи.

Линията на BIOBAZA от естествена козметика с фармацевтично качество, е разработена и произведена с голяма грижа от хърватски експерти за фармацевтично производство. Продуктите BIOBAZA са адаптирани към чувствителната кожа, защото нямат консерванти, дразнители, изкуствени аромати (парфюми) или цветове. По време на разработването на продукта акцентът се поставя върху фармацевтичното качество и високата част от съставките от естествен произход. Точният дял на суровините от естествен произход се отбелязва върху всеки продукт. Продуктите BIOBAZA съдържат висококачествени активни съставки: натурални масла, растителни и етерични масла, екстракти и други. Всяка продуктова серия BIOBAZA е LABORATORY TESTED и качеството на продуктите се контролира систематично. Освен това BIOBAZA използва опаковки, които допълнително защитават качеството на продуктите и са лесни за употреба.

Продуктите на BIOBAZA не се тестват върху животни и не съдържат съставки, тествани върху животни.
Продуктите BIOBAZA не съдържат генетично модифицирани организми и не се произвеждат с помощта на техники за генно инженерство.
КАЧЕСТВО – Международна номенклатура на козметичните съставки (INCI)

За всеки козметичен цвят има цветен индекс (CI), като маркер на съставките. Номерът на CI става част от термина INCI за тази формулировка, например един вид жълт цвят в INCI би бил: CI 47005. Този INCI е еднакъв независимо дали цветът е синтетичен или естествен.

ПОТОПИ СЕ В ЕСТЕСТВЕНАТА ГРИЖА И ИЗБЕРИ НАЙ-ДОБРОТО ЗА СЕБЕ СИ

Оценете тази страница