Малка семейна компания, която се превръща в истинско съкровище за кожата и запленява всеки докоснал се до нея - COSMEL!

СЕМЕЙНА ТРАДИЦИЯ

COSMEL се ражда през 1990 г. с мисия да предоставя висококачествена органична грижа за кожата. Mалка семейна компания, базирана на дългогодишен опит в производството и разработването на козметични продукти. Tой носи в себе си семейна традиция предавана от майка на дъщерите си. Името на бранда идва именно от там COSMEL (cosmetics+Melita(името на създателката)). С опит в индустрията за красота, Мелита иска да създаде козметика без вредните съставки, които намира в почти всеки продукт, и успява…

ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ

Познанията, придобити във Факултета по химическо инженерство и технологии на Университета в Загреб с използването на органична химия в козметологията, заедно с работата и специализацията във водещи козметични компании, дават инициатива на създателите на COSMEL за създаване и производство на собствена висококачествена естествена органична дермокозметика. COSMEL е горд член на Европейската асоциация COSMETICS EUROPE.

МАЛКИ ПАРТИДИ И СОБСТВЕНА ТЕХНОЛОГИЯ

Продуктите се произвеждат на малки партиди в лабораторни условия със знания и патентована технология, като всеки от тях е анализиран от Хърватската асоциация за обществено здраве. Следвайки най-новите тенденции в козметологията постигат качество и последователност.

КАЧЕСТВО И ЕКО ПОДХОД

Натуралната козметика COSMEL се произвежда от избрани материали със сертификати за произход и фармацевтично качество от изтъкнати доставчици, извършена в малки серии и в лабораторни условия. Имаме строги стандарти за подбор на органични студено пресовани масла, билкови екстракти, чисти етерични масла и най-фини еко съставки, които са без ГМО, без нефтохимикали, без изкуствени консерванти, без парабени, нетоксични, без аромати и изкуствени оцветители, не са тествани животни, но съдържа естествени вещества с висока биоразградимост и ЕКО опаковки. Всичко това гарантира натуралност и безопасност на всеки продукт.

Цялата серия COSMEL те очаква!

Какво определя качеството и безопасността на козметиката COSMEL:

 

СЕРТИФИКАТИ за здравна безопасност на продуктите съгласно чл.3 от Регламент № 1223/2009 на ЕС. от Европейския парламент и Съвета
ДОКЛАД ЗА ОЦЕНКА НА БЕЗОПАСНОСТТА НА КОЗМЕТИЧЕН ПРОДУКТ ДОБРА ПРОИЗВОДСТВЕНА ПРАКТИКА HRN EN ISO 22716 (GMP знак)
ЛИЧНИ ПРОДУКТИ – ИНОВАЦИИ
Всеки продукт е резултат от лични познания и собствена технология със защитени процедури и патенти. На панаири за иновации по целия свят продуктите на COSMEL са получавали поредица от престижни награди.
ДЪРЖАВНА Служба за интелектуална собственост – патенти

Collagen Booster – COSMEL

New Cell Wash Gel – COSMEL

Eye Cream – COSMEL

Peeling + Mask – COSMEL

Оценете тази страница