Внесете богатствата на природата върху кожата си с натуралната козметика IMMORTELLA!

НАТУРАЛНА КОЗМЕТИКА С ПОДХОД

Натуралната козметика IMMORTELLA е нова за българския пазар, но не и за родината си Хърватска, където е създадена през 2016 г. Събрала в себе си благата на средиземноморските билки бързо завладавя всеки докоснал се до нея. Това, което различава IMMORTELLA от многото други марки е подхода към всеки продукт. Както създателката на бранда Мария Томас споделя: “Усещането, че създавам продукти, които са храна за кожата ми, ме насърчи.”

ЧИСТАТА СИЛА НА ПРИРОДАТА

Натуралната козметика IMMORTELLA съдържа органични студено пресовани растителни масла, както и естествени растителни екстракти. В състава на продуктите не се съдържат силикони, парабени, изкуствени оцветители и изкуствени аромати. Продуктите IMMORTELLA притежават състав, одобрен от COSMOS.

ВНИМАНИЕ И ЛИЧНО ОТНОШЕНИЕ КЪМ ВСЕКИ ПРОДУКТ

Натуралната козметика IMMORTELLA извършва строго контролиран ръчен производствен процес. Козметиката се предлага в малки серии, което е гаранция за съвършенството на всеки продукт, изработен с много любов и внимание. Висококачествената опаковка е подбрана с цел запазване на всяка ценна натурална съставка.

КАК ДА ВЪРНЕШ ВРЕМЕТО НАЗАД – БЕЗСМЪРТНИЧЕ

Водещата съставка в цялата натурална козметика IMMORTELLA е растението безсмъртниче (Helichrysum Italicum, известно още и като Immortelle). Съдържа се във всеки продукт на марката и определено има причина за това. Питате се каква е? Билка, която е ненадмината в способността си да подмладява кожата. Притежава силно антиейдж действие и подпомага естествената регенерация на епидермиса. Прави кожата стегната, гладка и сияйна. Безсмъртничеството също е известно със своите лечебни свойства и противовъзпалителни ефекти. Продуктите IMMORTELLA използват чисто масло от безсмъртниче от домашно биологично земеделие, към което се присъединяват и други етерични масла и растителни екстракти от биологично земеделие.

Цялата серия IMMORTELLA те очаква

Натурална козметика за лице, тяло, против изпотяване и чисти етерични масла. Виж всички продукти на Immortella!

Основателката на IMMORTELLA споделя:

„Проучвайки пазара, разбрах, че въпреки широката гама от козметични продукти е много трудно да се намери ефективна натурална козметика на разумна цена. След като завърших, имах достатъчно свободно време да проучвам, експериментирам и правя свои собствени козметични препарати. Усещането, че създавам продукти, които са храна за кожата ми, ме насърчи да се посветя с огромна страст на по-нататъшно обучение, проучване, експериментиране и разработване на нови продукти. Разработвах първия си продукт – крем за лице за 6 месеца и в момента е най-продаваният продукт на марката. Това беше стимул, който ме насърчи да продължа да разработвам останалите продукти IMMORTELLA. Днес имаме собствена лаборатория в град Макарска (Хърватска), където произвеждаме прясна натурална козметика и непрекъснато работим върху разработването на нови и подобряването на съществуващите продукти. Вярвам, че всеки иска да избере здравето за своята кожа, а IMMORTELLA доказва силата на природата в грижата за кожата, като я прави сияйна и здрава.”

Marija Tomas – създател на марката IMMORTELLA

Интензивно възстановяващ серум за лице – IMMORTELLA

Маска за лице с розова глина и овес – IMMORTELLA

Ексфолираща маска за лице със зелена глина – IMMORTELLA

Масло от шипка за лице – IMMORTELLA

Оценете тази страница