Natural Care

Топ 6 ползи от продуктите за изкуствен тен

Как се случва „магията“ на изкуствения тен?

Изкуственият тен, без излагане на слънце е алтернатива на слънчевите бани. Автобронзантите и козметиката за тен и изкуствен тен, които постигат това обикновено се предлагат като лосиони, спрейове и крем, които можете директно да нанесете върху кожата си. Чрез техните съставки кожата придобива тен без да се излага на слънце. Продуктите за постигане на тен без слънчеви лъчи, наричан още изкуствен тен, могат да придадат на кожата ви мечтания бронзов загар, без да я излагате на вредни ултравиолетови (UV) лъчи.

Всичко това става благодарение на една основна съставка, известна като добавка за цвят: дихидроксиацетон (DHA), която при нанасяне реагира с мъртви клетки в повърхностния слой на кожата, за да потъмни временно кожата и да симулира тен. Оцветяването обикновено намалява след няколко дни и изчезва съвсем до 10-14 дни.

Безопасно ли е използването на продукт за изкуствен тен?

Продуктите за постигане на изкуствен тен без слънце са доказани като безопасни, което е едно от основните им предимства, стига разбира се да ги използвате в съответствие с инструкциите. Администрацията по храните и лекарствата (FDA) е одобрила използването на дихидроксиацетон (DHA) върху външната част на кожата, въпреки това съветва да не се прилага или вдишва през области, покрити от лигавицата, като устните и носа. Ако в домашни условия използвате спрей за изкуствен тен е препоръчително да следвате инструкциите, за да избегнете ненужен риск.

Рейтинг 4.8 / 5 ⭐ и избран от над 4 000 души : Автобронзиращ Τropic Sun мист спрей – BIOBAZA

Ето шест причини, защо да използвате продукт за изкуствен тен:

1. Кожата ви ще бъде защитена от преждевременно стареене
Намалете директните слънчеви лъчи, ако искате да съхраните кожата си. Да, UV лъчите са основната причина за бръчки, пигментация, слънчеви петна, намалена еластичност, разграждане на текстурата и много други признаци на стареене на кожата.

2. Бронзов загар за по-малко от ден
Едно от предимствата на изкуственият тен е, че нанасяте и след няколко часа ще имате красив бронзов загар. Винаги когато пожелаете или за конкретен повод, можете да се сдобиете за нула време с прекрасен тен все едно сте изкарали цяла седмица на някой плаж.

3. Лесен за употреба
Едно от предимствата на тези продукти е бързо да се получи здрав и естествен тен. Просто нанесете малко количество върху кожата и нежно втрийте докато попие. Продуктите за тен бързо се абсорбират и не е необходимо да чакате часове наред.

4. Лесен за поддръжка
Използването на автобронзанти, няма нужда от каквато и да е  поддръжка след нанасянето. Ако го приложите спрямо инструкции всяка част от кожата ви ще се покрие с красив бронзов загар без разлики от бански, както при тена от слънчеви бани.

5. Всеки може да го използва
Още една от положителните страни на продуктите за изкуствен тен е че е подходящ за всеки. Независимо от това дали сте с по-светла или по-тъмна кожа, тези продукти дават видим резултат.

6. Прави тялото ви да изглежда по-слабо и оформено
Бронзовият загар помага при скриването на всичките ви несъвършенства, придавайки ви очарователен и фин вид. Това се случва, защото тенът създава сенки на всички перфектни места.

Решението с всички ползи

И ако все още се чудите дали изкуственият тен е нещо което трябва да стане част от вашата разкрасителна рутина, нека ние от Verde Mi Vida ви запознаем с нашият Автобронзиращ Tropic Sun мист спрей – BIOBAZA.

–  Той бе избран от над 4 000 души.

–  Клиентите ни му дадоха оценка от 4.81  / 5

▪️ 96 % натурален състав 

▪️ Не оставя петна по дрехите

▪️ Равномерен тен без оцветяване на петна по кожата

▪️ Идеален както за тяло, така и за лице

▪️ Подходящ дори и за хора с чувствителна кожа както и бременни

▪️ Перфектен тен без излагане на слънце

▪️ Абсорбира се за секунди от кожата

▪️ Отмива се равномерно във времето

▪️ Има екзотичен аромат

▪️ Съдържа алое, сквалан, пантенол, алантоин, бета каротин

▪️ Не съдържа парабени, изкуствени аромати и изкуствени оцветители

Оценете тази страница

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Fill out this field
Fill out this field
Моля, въведете валиден имейл адрес.
You need to agree with the terms to proceed