[rev_slider alias=”biobaza-home”]

 

BIOBAZA HOME – Препарати за дезинфекция и почистване на дома

 

Био продукти за поддържане на хигиената и чистотата в дома.

 

Почистващите препарати, които ежедневно използваме, почти винаги съдържат много вредни вещества. Те замърсяват не само околната среда, но и оказват влияние върху нас самите, върху семейството ни и върху децата. Неукрепналата имунна система на децата често реагира с алергии на химикалите. Изцяло натуралната биоразградима формула на продуктите BIOBAZA HOME е от основно значение за почистването на всяко
домакинство. Унищожава целия спектър от Вируси, Бактерии и Болестотворни(патогенни) микроорганизми.

Предотвратява появата, развитието и разпространението на патогени – вируси, бактерии, паразити, без риск от алергии и без ежедневно натрупване на химикали в организма.

 

– BIOBAZA HOME са безопасни за здравето – особено за бременни, семейства с деца и домашни любимци

– BIOBAZA HOME съдържа биоразградима формула, която не съдържа абразивни частици и не се нуждае от измиване

– BIOBAZA HOME ефективно разгражда и премахва замърсяванията, примесите и мазнините с иновативна формула на базата на активни минерални йони

– BIOBAZA HOME естествено освежава пространството, тъй като съдържа етерични масла от лимон, грейпфрут и мента.

 

Препарат за почистване на съдове BIOBAZA HOME

Екологичен биоразградим препарат подходящ за всички видове съдове. Ефективно отстранява замърсяванията. Естествена формула, базирана на иновативна технология с активни йони. Почиства замърсяванията от чинии, прибори и домакинска посуда. Също така с него можете да отстраните замърсяванията от кухненски повърхности, както и почистването на цялото домакинство. Има силен ефект върху разграждането на примесите и упоритите мазнини. Напълно безвредната формула е идеална за измиване на бутилки, залъгалки и съдове за бебета и деца. Има неабразивно действие, препоръчително за почистване на чувствителни повърхности, като съхранява блясъка на вашите съдове. Със свеж аромат на лимон.

Препарат за почистване на стъкла и гладки повърхности BIOBAZA HOME

Екологичен биоразградим препарат подходящ за почистване на стъкла и гладки повърхности. Резултатът е безупречно чисти, лъскави повърхности, докато пространството е освежено от приятен аромат на мента. 100% натурален и е напълно безвреден, така че се препоръчва за домакинства с малки деца и домашни любимци. Също така е идеален и за почистване на монитори и екрани.

Универсален дезинфектант (биоцид) за почистване BIOBAZA HOME

Екологичен биоразградим препарат, който има силен ефект върху целия спектър от микроорганизми. Унищожава целия спектър от Вируси , Бактери и Болестотворни (патогенни) микроорганизми и предотвратява, развитието и разпространението им. Без риск от алергии и без ежедневно натрупване на химикали в организма. Напълно безвредна и безопасна формула без отмиване. Получен от натурални вещества по уникална технология, базирана на активни йони, така че е напълно безопасен за здравето и околната среда. Той е идеално средство за употреба в домакинства с малки деца и домашни любимци, поради безопасната си формула. Също така благодарение на неагресивните си съставки – е подходящ за употреба по време на бременност, защото е съобразен с чувствителността на бъдещите майки. Обогатен с етерично масло от лимон, той освежава пространството.

 

Качеството на препарати за почистване на дома BIOBAZA HOME за поддържане на хигиената и чистотата в дома е потвърдено със следните сертификати:

 

Формула на базата на активни минерални йони

Активните йони са в непрестанно движение, което е от решаващо значение за ефективното разграждане на примеси, мазнини, петна или всякакъв друг вид замърсявания.

Безопасна формула

Иновативната формула е биоразградима, не абразивна и не е необходимо да се изплаква. Той има силно влияние върху целия спектър от микроорганизми и е безопасен за здравето и околната среда.

Austria BIO Garantie

Austria Bio Garantie гарантира, че продукта е „екологичен“ на всички нива на производствената верига (производители – преработватели – търговци – вносители / износители) по отношение на деклариране и проследяване.

100% натурални

BIOBAZA HOME е линия екологични почистващи препарати от напълно естествени и биоразградими формули.

Pets Safe

Изцяло натуралната формула на продутите BIOBAZA HOME ги прави изключително подходящи за домакинства с малки деца и животни.

Биоцидна регистрация

Гарантира анти патогените свойства на продуктите.

 

 


 

 

АКТИВНИТЕ ЙОНИ

В ПРЕПАРАТИТЕ ЗА ПОЧИСТВАНЕ

НА ДОМА BIOBAZA HOME

Активните йони са в постоянно движение, което е от огромно значение за ефективното разграждане на примеси, мазнини, петна или всякакви други видове замърсявания. За да разкрият целия си потенциал, продуктите BIOBAZA HOME трябва да се използват според инструкциите, т.е. след нанасяне върху повърхността, е необходимо да ги оставите за няколко минути да действат, за да могат йоните да разградят замърсяванията и да отстранят всички бактерии, невидими с просто око.

 

Оценете тази страница