Възстановявящ анти ейдж крем – IVA NATURA

19.90лв.

  • 98% натурален състав  
  • Притежава мощни анти ейдж съставки, които се борят с появата на фини линии и бръчки
  • Увеличава еластичността на кожата, хидратира и възстановява кожната бариера
  • Има антиоксидантни свойства, които регенерират кожата
  • Съдържа хиалуронова киселина, екстракт от безсмъртниче, сок от алое вера, масло от ший, розова вода, арганово масло, масло от семена на пореч, сок от мащерка, екстракт от маточина, портокалово масло
  • С 32,15% органичен и 98,80% натурален състав
  • Със 100% веган съдържание, не съдържа парабени, парафин или глутен
  • Дерматологично тестван и със Organic COSMOS сертификат

Опаковката на Възстановяващия анти ейдж крем – IVA NATURA е 50 мл. 

В наличност

Описание

Възстановяващ анти ейдж крем – IVA NATURA

Топлият жълт тон на цветето безсмъртниче, което получава цвета си от слънцето, и съставките в него обединяват усилията си и формират същността на крема против стареене IVA NATURA. Продуктът, който помага да се намалят следите от отминаващото време, прави кожата изпълнена с младост и жизненост поради органичното си съдържание с антиоксидантни свойства. С IVA NATURA Anti-Aging Cream кожата ви остава млада като душата ви. Обогатен с екстракти от безсмъртниче, което расте в богатата на минерали почва на Айдън. Антиоксидантното свойство на крема помага на кожата да изглежда жизнена и свежа при редовна употреба; Минимизира признаците на стареене. Намалява появата на фини линии и бръчки по кожата.

Активните съставки във Възстановяващия анти ейдж крем – IVA NATURA

Безсмъртниче

Безсмъртничето притежава наистина мощни противостареещи както и хидратиращи свойства. Освен, че подпомага естествената регенерация на епидермиса, в безсмъртничето се откриват и голямо количество антиоксиданти, които на свой ред я предпазват от вредното влияние на оксидативния стрес. По този начин това уникално растение ни помага да запазим кожата си млада и жизнена за много по-дълго време като едновременно я предпазва, защитава и възобновява! Също така подпомага естествената детоксикация на кожата и освобождаването й от токсини. Етеричното масло от безсмъртниче ще помогне на кожата да заздравее много по-бързо ако има раздразнения, порязвания и други наранявания. То няма да позволи на раздразненията да се възпалят и да предизвикат инфекции, защото неутрализира бактериите, благодарение на силните си антибактериални свойства.

Хиалуронова киселина

Хиалуроновата киселина е изключително полезна за всички типове кожа, дори и за чувствителната и податлива на несъвършенства. Това се дължи най-вече на нейните успокояващите и хидратиращи свойства прави кожата гладка, мека и дълбоко хидратирана, повишава тонуса и също помага за запазването на тена ѝ. Помага да изглежда по-здрава и по-гъвкава, като същевременно насърчава еластичността ѝ. Установено е, че хиалуроновата киселина повишава нивата на хидратация на кожата с 96% и нейната еластичност с 55%.

Мащерка

Мащерката е изключително полезна за кожата на лицето поради нейните антисептични, противовъзпалителни и антибактериални свойства. Мащерката може да успокои раздразнената кожа и да намали нейната чувствителност. Намалява възпалението на кожата, което е особено полезно при акне или други видове кожни възпаления. Съдържа високи нива на антиоксиданти, които помагат за борба със свободните радикали, отговорни за увреждане на клетките и стареенето на кожата. Увеличава еластичността на кожата, като по този начин намалява видимостта на фини линии и бръчки.

Маточина

Маточината е успокояваща билка, съдържа вещества като розмаринова киселина и карвон, които са силни антиоксиданти. Те помагат да се защити кожата от свободните радикали и да се предотврати преждевременното стареене. Етеричните масла, съдържащи се в маточината, имат антибактериални и противовъзпалителни свойства. Лимоновият аромат на маточината има успокояващ ефект върху кожата на лицето, помагайки да се намали възпалението и раздразнението.

Защо да изберем Възстановяващ анти ейдж крем – IVA NATURA?
  • Възстановявящ анти ейдж крем – IVA NATURA е с 98% натурален състав
  • Възстановявящ анти ейдж крем – IVA NATURA притежава мощни анти ейдж съставки, които се борят с появата на фини линии и бръчки
  • Възстановявящ анти ейдж крем – IVA NATURA увеличава еластичността на кожата
  • Възстановявящ анти ейдж крем – IVA NATURA хидратира и възстановява кожната бариера
  • Възстановявящ анти ейдж крем – IVA NATURA има антиоксидантни свойства, които регенерират кожата
  • Възстановявящ анти ейдж крем – IVA NATURA съдържа хиалуронова киселина, екстракт от безсмъртниче, сок от алое вера, масло от ший, розова вода, арганово масло, масло от семена на пореч, сок от мащерка, екстракт от маточина, портокалово масло
  • Възстановявящ анти ейдж крем – IVA NATURA е с 32,15% органичен и 98,80% натурален състав
  • Възстановявящ анти ейдж крем – IVA NATURA е със 100% веган съдържание, не съдържа парабени, парафин или глутен
  • Възстановявящ анти ейдж крем – IVA NATURA е дерматологично тестван и със Organic COSMOS сертификат
Как да използваме Възстановяващия анти ейдж крем – IVA NATURA?

Нанесете достатъчно количество крем против стареене IVA NATURA върху чиста кожа, като масажирате, докато се абсорбира напълно. Подходящ  за употреба сутрин и вечер. Избягвайте директен контакт с очите, в такъв случай изплакнете обилно с вода. Съхранявайте далеч от деца, на сухо и проветриво място.

Опаковката на Възстановяващия анти ейдж крем – IVA NATURA е 50 мл.

Пълен списък със съставки: AQUA,ALOE BARBADENSIS LEAF JUICE*, OLEA EUROPEA FRUIT OIL *, CETEARYL ALCOHOL, BUTYROSPERMUM PARKII BUTTER*, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, ROSA DAMASCENA FLOWER WATER*, GLYCERYL STEARATE SE, ARGANIA SPINOSA KERNEL OIL’, GLYCERYL STEARATE, HELICHRYSUM ARENARIUM FLOWER EXTRACT, BORAGO OFFICINALIS SEED OIL, HYALURONIC ACID, HYDROLYZED RICE PROTEIN, HYDROLYZED GLYCOSAMINOGLYCANS, STEARIC ACID ,SODIUM LAUROYL GLUTAMATE, MYRTUS COMMUNIS LEAF WATER*, THYMUS VULGARIS LEAF WATER*, MELISSA OFFICINALIS FLOWER EXTRACT, CITRUS AURANTIUM DULCIS PEEL OIL, TRITICUM VULGARE GERM EXTRACT, BENZYL ALCOHOL, DEHYDROACETIC ACID, LECITHIN,GLYCERIN, PENTYLENE GLYCOL, SODIUM HYDROXIDE, TOCOPHEROL, SODIUM BENZOATE, CITRIC ACID, POTASSIUM SORBATE, SORBITAN OLIVATE, PERFUME, LIMONENE, LINALOOL.

* Organic agriculture.

32,15% of the total content is organic content.

98,90% of the total content is natural content.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Възстановявящ анти ейдж крем – IVA NATURA”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *