Бебешко олио с екстракт от бадем – IVA NATURA

20.90лв.

  • С 99% натурален състав
  • Хидратира и успокоява нежната бебешка кожа
  • Съдържа витамини и мастни киселини които са необходими за кожата на бебето
  • Идеално за масаж и отпускане на вашето бебе преди сън
  • Съдържа маслиново масло, масло от безсмъртниче, масло от горчив бадем, масло от семена на жожоба, масло от семена на шафран, масло от лавандула и сусамово масло
  • С 99,15% органичен и 100% натурален състав
  • Със 100% веган съдържание, не съдържа парабени, парафин или глутен
  • Дерматологично тестван и със Organic COSMOS сертификат

Опаковката на Бебешко олио с екстракт от бадем – IVA NATURA е 125 мл. 

В наличност

Описание

Бебешко олио с екстракт от бадем – IVA NATURA

Бебешкото олио с екстракт от бадем – IVA NATURA задоволява необходимостта от влага за кожата на вашето бебче. С формулата си обогатена с органично бадемово и маслиново олио, масло от жожоба, органично масло от шафран и лавандула, както и сусамово олио. Овлажнява и облекчава чувствителността на кожата на вашето бебе след душ и помага за поддържане на баланса на влагата. Подходящо и за масаж на вашето бебе преди лягане, тъй като значително подбрява качеството на съня.

Активните съставки в Бебешкото олио с екстракт от бадем – IVA NATURA

Бадемово олио

Бадемовото олио има много благоприятни ефекти върху бебешката кожа. Хидратира, омекотява и изглажда. То е особено нежно и леко, понася се добре от кожата и се абсорбира бързо и лесно. Поради своя състав това масло е едно от най-популярните за грижа за бебешката и детската кожа. Бебетата имат много деликатна и чувствителна кожа, която се нуждае от правилна грижа, а Бадемовото масло е отличен естествен избор. Благодарение на омега-6 и омега-9 мастни киселини, той перфектно овлажнява и хидратира. То ще успокои обрива от пелени, ще поддържа кожата на бебето мека и добре подхранена. Тъй като е богат на витамини А, В2, В6, D и Е, той помага за предотвратяване на екзема, обриви и други кожни проблеми.

Маслиново олио 

Маслиновото олио е изключително полезно за кожата на бебетата поради своите натурални и хидратиращи свойства. Богато на витамини и антиоксиданти, които помагат за задържането на влагата в кожата. Това го прави отличен естествен хидратант, който може да помогне за поддържането на мека и гладка кожа на бебетата. Маслиновото олио е известно със своите антиинфламаторни свойства, които могат да помогнат при лечението на различни видове кожни раздразнения и възпаления

Лавандулово масло

Лавандуловото масло е известно със своя успокояващ аромат и свойства, които могат да помогнат за намаляване на стреса и напрежението при бебетата. Това може да има благоприятен ефект върху съня и релаксацията на бебето. Лавандуловото масло има антиинфламаторни свойства, които могат да помогнат при лечението на различни видове кожни раздразнения.

Масло от шафран 

Шафрановото масло е етерично масло, което се извлича от цветовете на шафрана. Има успокояващи свойства, които могат да помогнат за намаляване на възпаленията и раздразненията на бебешката кожа. За бебетата, които страдат от сърбеж и дискомфорт поради кожни проблеми, шафрановото масло може да бъде полезно, като успокоява сърбежа и дискомфорта.

Защо да изберем Бебешко олио с екстракт от бадем – IVA NATURA?
  • Бебешко олио с екстракт от бадем – IVA NATURA е с 99 % натурален състав
  • Бебешко олио с екстракт от бадем – IVA NATURA хидратира и успокоява нежната бебешка кожа
  • Бебешко олио с екстракт от бадем – IVA NATURA съдържа витамини и мастни киселини които са необходими за кожата на бебето
  • Бебешко олио с екстракт от бадем – IVA NATURA помага при екземи и кожни възпаления
  • Бебешко олио с екстракт от бадем – IVA NATURA е идеално за масаж и отпускане на вашето бебе преди сън
  • Бебешко олио с екстракт от бадем – IVA NATURA съдържа маслиново масло, масло от безсмъртниче, масло от горчив бадем, масло от семена на жожоба, масло от семена на шафран, масло от лавандула и сусамово масло
  • Бебешко олио с екстракт от бадем – IVA NATURA е с 99,15% органичен и 100% натурален състав
  • Бебешко олио с екстракт от бадем – IVA NATURA е със 100% веган съдържание, не съдържа парабени, парафин или глутен
  • Бебешко олио с екстракт от бадем – IVA NATURA е дерматологично тестван и със Organic COSMOS сертификат
Как да използваме Бебешко олио с екстракт от бадем – IVA NATURA?

Нанесете достатъчно количество от Бебешкото олио с екстракт от бадем – IVA NATURA вържу кожата на вашето бебе с масажни движения. Подходящо за след баня и честа употреба.

Опаковката на Бебешко олио с екстракт от бадем – IVA NATURA е 125 мл.

Пълен списък със съставки: Olea Europea Fruit Oil*, Helianthus Annus Seed Oil*, Prunus Amygdalus Sativa Kernel Oil*, Simmondsia Chinensis Seed Oil*, Carthamus Tinctorius Seed Oil, Lavandula Angustifolia Oil, Perfume, Limonene, Linalool.

*From Organic Agriculture.

99.15% organic of total. 100% natural origin of total.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Бебешко олио с екстракт от бадем – IVA NATURA”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *