Мицеларна вода за чувствителна кожа – IVA NATURA

14.90лв.

  • С 97% натурален състав
  • Почиства кожата на лицето от грим, излишен себум и замърсяване
  • Има омекотяващ и тонизиращ ефект върху кожата
  • Намалява чувствителността и зачервяванията по кожата
  • Притежава хранителни вещества, както и антиоксиданти
  • Съдържа сок от алое вера, розова вода, екстракт от мащерка, вода от мирта, сапунче и конски кестен
  • Със 78% органичен и 97,76% натурален състав
  • Със 100% веган съдържание, не съдържа парабени, парафин или глутен
  • Дерматологично тествана и със Organic COSMOS сертификат

Опаквката на Мицеларна вода за лице с екстракт от женско биле – IVA NATURA е 250 мл.

В наличност

Описание

Мицеларна вода за лице с екстракт от женско биле – IVA NATURA

Мицеларната вода е приготвена с екстракти от женско биле, събрани от региона на Анадола. Не само почиства дълбоко остатъците от грим, но и нежно почиства натрупаните по кожата мръсотия, мазнини и прахови частици. Розовата вода във формулата му спомага за отпускането на кожата, Алое Вера помага за поддържането на хидратация и влажност, а екстрактът от мащерка и мирта, от друга страна, почистват кожата, без да я дразнят, благодарение на антиоксидантните си свойства.

Активните съставки в Мицеларната вода за лице с екстракт от женско биле – IVA NATURA

Женско биле 

Женско биле, наречено още и женско злато или сладник, съдържа разнообразни хранителни вещества, като протеини, въглехидрати, мастни киселини, витамини и минерали. Известно е със своите хидратиращи и подхранващи свойства. То може да помогне за задържане на влагата в кожата, като я прави мека, гладка и хидратирана. Женското биле съдържа съставки, които могат да стимулират производството на колаген в кожата, като резултатът е подобряване в текстурата на кожата. Има антиинфламаторни свойства, които могат да успокоят възпалени състояния на кожата, като например раздразнения и червени петна.

Розова вода 

Розовата вода има омекотяващ и тонизиращ ефект върху кожата, като я освежава и я подготвя за следващите стъпки от грижата за кожата. Розовата вода съдържа вода и етерични масла от роза, които могат да помогнат за хидратацията на кожата, като я правят мека и еластична. Благодарение на своите успокояващи свойства, розовата вода може да помогне за намаляване на чувствителността и зачервяването на кожата. Ефективно почиства кожата от замърсявания, остатъци от грим и излишен себум, като я оставя чиста и свежа.

Екстракт от сапунче 

Екстрактът от сапунче е произведен от плодовете на растението известно още като индийско сапунче или сапунено дърво. Екстрактът от сапунче е богат на сапонини, които са естествени активни вещества. Те образуват пяна, която помага за почистване на кожата, като премахва мръсотията, остатъците от грим и излишния себум без да изсушава кожата. Той е деликатен и неагресивен към кожата, което го прави подходящ за хора с чувствителна или склонни към раздразнения кожа. Екстрактът има някои антибактериални и антиинфламаторни свойства, които могат да помогнат при борба с акне и възпалителни състояния на кожата. Сапунчето може да подобри тонуса на кожата и да я направи по-свежа и по-жива.

Конски кестен 

Екстрактът от конски кестен е богат на антиоксиданти, които се борят активно със свободните радикали. Притежава мощен противовъзпалителен ефект. Изключително богат на флаваноиди като кверцетин и кемпферол, които помагат за подобряване на еластичността на кожата, също така имат успокояващ ефект като спомагат за намаляване на възпаленията и зачервяванията. Конският кестен съдържа вещества, които могат да подпомогнат укрепването на кръвоносните съдове и да подобрят циркулацията на кръвта. Това е полезно за намаляване на появата на пукнати капиляри и тъмни кръгове около очите. Благодарение на своите свойства за укрепване на кръвоносните съдове, конският кестен може да помогне за намаляване на отоците и подпухванията.

Защо да изберем Мицеларна вода за лице с екстракт от женско биле – IVA NATURA?
  • Мицеларна вода за лице с екстракт от женско биле – IVA NATURA е с 97% натурален състав
  • Мицеларна вода за лице с екстракт от женско биле – IVA NATURA почиства кожата на лицето от грим, излишен себум и замърсяване
  • Мицеларна вода за лице с екстракт от женско биле – IVA NATURA има омекотяващ и тонизиращ ефект върху кожата
  • Мицеларна вода за лице с екстракт от женско биле – IVA NATURA намалява чувствителността и зачервяванията по кожата
  • Мицеларна вода за лице с екстракт от женско биле – IVA NATURA притежава хранителни вещества, както и антиоксиданти
  • Мицеларна вода за лице с екстракт от женско биле – IVA NATURA съдържа сок от алое вера, розова вода, екстракт от мащерка, вода от мирта, сапунче и конски кестен
  • Мицеларна вода за лице с екстракт от женско биле – IVA NATURA е със 78% органичен и 97,76% натурален състав
  • Мицеларна вода за лице с екстракт от женско биле – IVA NATURA  е със 100% веган съдържание, не съдържа парабени, парафин или глутен
  • Мицеларна вода за лице с екстракт от женско биле – IVA NATURA е дерматологично тествана и със Organic COSMOS сертификат
Как да използваме Мицеларна вода за лице с екстракт от женско биле – IVA NATURA?

Нанесете Мицеларна вода за лице с екстракт от женско биле – IVA NATURA с нежно масажиране по лицето с памучен тампон. Повтаряйте при необходимост. Продуктът е подходящ за честа употреба.

Опаквката на Мицеларна вода за лице с екстракт от женско биле – IVA NATURA е 250 мл.

Пълен списък със съставки:  ALOE BARBADENSIS LEAF JUICE*, ROSA DAMASCENA FLOWER WATER*, AQUA,COCAMIDOPRO-PYL BETAINE, THYMUS VULGARIS LEAF WATER* MYRIUS COMMUNIS LEAF WATER**, GLYCYRRHIZA GLABRA ROOT EXTRACT, SAPONARIA OFFICINALIS ROOT EXTRACT, BENZYL ALCOHOL, DEHYDROACETIC ACID, SODIUM BENZOATE, POTASSIUM SORBATE, A CITRIC ACID, AESCULUS HIPPOCASTANUM SEED EXTRACT, GLYCERIN.

*From Organic agriculture. 78% organic of total. 97,76% natural origin of total.

1 отзив за Мицеларна вода за чувствителна кожа – IVA NATURA

  1. v_haritonova

    Много добър продукт! Почиства кожата и я освежава. Изключително добро съотошение цена – качество.

Добавяне на отзив

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *