Изсветляващ и озаряващ крем за лице – IVA NATURA

18.90лв.

  • С 98% натурален състав
  • Съдържа известляващи и озаряващи свойства
  • Богат на антиоксиданти и витамини, които помагат при справяне със свободните радикали, причиняващи увреждания по кожата
  • Намалява пигментацията на кожата
  • Съдържа сок от алое вера, маслиново масло, арганово масло, вода от мирта, екстракт от мащерка, розова вода, екстракт от ягода, екстракт от кисело мляко, екстракт от женско биле, портокалово масло
  • Със 30,01% органичен и 98,90% натурален състав
  • Със 100% веган съдържание, не съдържа парабени, парафин или глутен
  • Дерматологично тестван и със Organic COSMOS сертификат

Опаковката на Изсветляващ и озаряващ крем за лице – IVA NATURA е 50 мл. 

В наличност

Описание

Изсветляващ и озаряващ крем за лице – IVA NATURA

Приготвя се с екстракт от женско биле, събрано от подножието на планината Арарат, която е най-високият връх в Анадола. Сладкото коренче има богат глицеринов киселинен и флавоноиден състав. Женското биле предотвратява образуването на меланин, помага за избелването на кожата. Изсветляващия крем IVA NATURA помага за овлажняването на кожата. Спомага за постигане на по-светъл вид.

Активните съставки в Изсветляващия и озаряващ крем за лице – IVA NATURA
Маслиново масло 

Маслиновото масло е богато на витамин Е и мазнини, които могат да хидратират и овлажнят кожата, като я правят по-мека и гладка. Витамин Е в състава му е мощен антиоксидант, който може да помогне да се намали увреждането от свободните радикали, което подпомага борбата с пигментацията и предотвратява преждевременното стареене на кожата. Има успокояващи свойства, които могат да помогнат при раздразнения и зачервявания на кожата. Съдържа важни хранителни вещества, които могат да подпомогнат регенерацията на кожата. Помага за възстановяването на клетките и подобряване на текстурата на кожата.

Алое Вера 

Алое вера притежава свойства за изсветляване на тъмни петна и пигментация, благодарение на своите активни съставки като алоин и хидрокси киселини. Богата е на вода и естествени овлажняващи вещества, които хидратират кожата, като я правят по-мека, гладка и еластична. Редовната употреба на крем с алое вера може да помогне за изглаждане на текстурата на кожата, като я направи по-равномерна и по-сияйна. Съдържа антиоксиданти като витамини С и Е.

Екстракт от ягода 

Ягодите съдържат естествени алфа хидрокси киселини (AHA), като например малинова киселина, които могат да помогнат за изсветляване на тъмни петна и пигментация по кожата, като премахнат мъртвите клетки и стимулират клетъчното обновяване. Богати на антиоксиданти като витамин C, които помагат с преборване на вредите от свободните радикали и предотвратяване на преждевременното стареене на кожата, като я предпазват от увреждания. Екстрактът от ягода може да помогне за поддържане на хидратацията на кожата, като я прави мека, гладка и еластична.

Екстракт от кисело мляко 

Естрактът от кисело мляко се получава от ферментация на млякото със специфични млечнокисели бактерии. Богато е на протеини и млечна киселина, които могат да помогнат за хидратацията на кожата и да я направят по-мека и по-гладка. Млечната киселина в киселото мляко е естествен ексфолиант, който може да помогне за отстраняване на мъртвите клетки от кожата и за почистване на порите. Пробиотиците, които се съдържат в киселото мляко, могат да помогнат за успокояване на възпалението на кожата и да подпомогнат в борбата с акне и различни видове раздразнения.

Защо да изберем Изсветляващ и озаряващ крем за лице – IVA NATURA?
  • Изсветляващ и озаряващ крем за лице – IVA NATURA е с 98% натурален състав
  • Изсветляващ и озаряващ крем за лице – IVA NATURA съдържа известляващи и озаряващи свойства
  • Изсветляващ и озаряващ крем за лице – IVA NATURA е богат на антиоксиданти и витамини, които помагат при справяне със свободните радикали, причиняващи увреждания по кожата
  • Изсветляващ и озаряващ крем за лице – IVA NATURA намалява пигментацията на кожата
  • Изсветляващ и озаряващ крем за лице – IVA NATURA регенирара и подхранва кожната бариера
  • Изсветляващ и озаряващ крем за лице – IVA NATURA съдържа сок от алое вера, маслиново масло, арганово масло, вода от мирта, екстракт от мащерка, розова вода, екстракт от ягода, екстракт от кисело мляко, екстракт от женско биле, портокалово масло
  • Изсветляващ и озаряващ крем за лице – IVA NATURA е със 30,01% органичен и 98,90% натурален състав
  • Изсветляващ и озаряващ крем за лице – IVA NATURA е със 100% веган съдържание, не съдържа парабени, парафин или глутен
  • Изсветляващ и озаряващ крем за лице – IVA NATURA е дерматологично тестван и със Organic COSMOS сертификат
Как да използваме Изсветляващ и озаряващ крем за лице – IVA NATURA?

Нанесете достатъчно количество от Изсветляващия и озаряващ крем за лице – IVA NATURA върху почистена кожа на лицето с масажни движения до пълното абсорбиране на продукта от кожата. Подходящ за ежедневна употреба – сутрин и вечер.

Опаковката на Изсветляващ и озаряващ крем за лице – IVA NATURA е 50 мл.

Пълен списък със съставки: AQUA,ALOE BARBADENSIS LEAF JUICE*, OLEA EUROPEA FRUIT OIL *, CETEARYL ALCOHOL, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, GLYCERYL STEARATE SE, ARGANIA SPINOSA KERNEL OIL*, GLYCERYL STEARATE, MYRTUS COMMUNIS LEAF WATER*, THYMUS VULGARIS LEAF WATER*, ROSA DAMASCENA FLOWER WATER*, STEARIC ACID , ARBUTUS UNEDO FRUIT EXTRACT, GALIUM APARINE EXTRACT, GLYCYRRHIZA GLABRA ROOT EXTRACT, CITRUS AURANTIUM DULCIS PEEL OIL, BENZYL ALCOHOL, DEHYDROACETIC ACID, POTASSIUM SORBATE, SODIUM BENZOATE, SODIUM LAUROYL GLUTAMATE, CITRIC ACID, LECITHIN,GLYCERIN, PENTYLENE GLYCOL, SODIUM HYDROXIDE, TOCOPHEROL, PERFUME, BENZYL SALICYLATE, LIMONENE, LINALOOL, SORBITAN OLIVATE.

*From Organic agriculture. 30,01% organic of total. 98,90% natural origin of total.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Бъдете първият написал отзив за “Изсветляващ и озаряващ крем за лице – IVA NATURA”

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *